Glöm inte bort att förnya ditt förarbevis som du ska ha fått utskickat från Transportstyrelsen, det ska göras innan året är slut.
Följande står att läsa på Körkortsportalen:

Utbyte av gamla förarbevis
Om du har förarbevis för terrängskoter som utfärdats under tiden 2000 – 2009 kommer det även i fortsättningen att vara giltigt, men måste bytas ut och till ett nytt förarbevis för terränghjuling och

snöskoter. Senast den 31/12/2012 skall ansökan om utbyte från förarbevis terrängskoter till det nya förarbeviset för snöskoter och terränghjuling vara inkommen till Transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer att skicka ut ansökningshandlingar till alla som idag har ett förarbevis för terrängskoter.Förarbeviset blir ogiltigt efter det datumet, om inte ansökan inkommit. Om du förlorat eller av annan anledning behöver förnya ditt förarbevis bör du kontakta Transportstyrelsens kundtjänst för körkortsfrågor på 0771-81 81 81.