Försäkringar
Samtliga medlemsföreningar i Snofed (som Gävle skoterklubb är medlem i) har fått en utökad försäkring gällande olycksfall fr.o.m. 11 april-16. 
Försäkringen gäller vid olycksfall som inträffar när medlem utför ideellt arbete på uppdrag/anmodan av SNOFED-ansluten snöskoterklubbs räkning, samt vid färd till och från sådant arbete/uppdrag. 
Försäkringen gäller ej för skador där ersättning kan lämnas från lagstadgad trafikförsäkring. 

Dina Försäkringar
Är en av våra sponsorer som bidrar med reklamplats och en del av portokostnaderna.

Svedea försäkringar
Sedan december 2015 har Gävle Skoterklubb ett löpande samarbetsavtal med Svedea. Bolaget ger generellt 10% i rabatt till alla som är medlemmar i en skoterklubb. Ett smart sätt att främja organisationer där kunskap och säkerhet prioriteras.

Om någon från Gävle Skoterklubb tecknar försäkring hos Svedea får även klubben betalt. Samma rabatt som ges till skoterägaren (10%) ges till skoterklubben. Varje år ger alltså Svedea 10% av försäkringspremien till klubben. Om en försäkring kostar 2000kr för ett år betyder det att klubben får 200kr.

Har de den billigaste och bästa skoterförsäkringen? Det lovar vi inte. Men jämför den gärna och räkna då med rabatten. Läs mer om Svedeas skoterförsäkring och avgör själv. Förhoppningsvis ska det ge lite mer i föreningens kassa.

För att få rabatten och även ge pengar till klubben är det viktigt att man anger klubbtillhörighet när försäkringen tecknas. Det går även att ange i efterhand. Ni som idag har försäkring där – kontakta försäkringsbolaget för att därigenom ge klubben lite extra.