Så var äntligen hösten här och förhoppningsvis snart även vintern!

Planer och arbete inför vintern pågår för fullt och behöver du förarbevis för snöskoter inför vinter så passa på och anmäl ditt intresse redan nu.

Förarbevisutbildningarna är en stor anledning till att vi i klubben kan sköta och sladda våra leder. Allt arbete i klubben är ideellt. Så allt överskott vi får från våra utbildningar gör att vi kan underhålla våra 300 km skoterleder i Gävle kommun.

Närmast i planeringen för klubben är snöskoternsdag som anordnas den 30 oktober. Ni kommer kunna träffa våra representanter från klubben på BikeTown i Gävle.

Vi vill även passa på att bjuda in till klubbens årsmöte.

Tid: Onsdag, 10 november kl 18.00
Plats: Sören Thyr Industrigatan 12

Är du intresserad av att sitta med i styrelsen eller valberedningen kontakta Thomas på 073-3371841

Blir det snö kommer flera aktiviteter att genomföras. Håll koll här på hemsidan samt Facebook så kommer vi meddela dem där.

Kör nu försiktigt i vinter och var rädda om er och andra som ni möter på leden. Gävle skoterklubb vill be er om att enbart köra på leden över åkrar och skogshyggen. Att ni respekterar förbudsområden och möten med andra tex skidåkare, gående, barn eller hästar. Det är inte tillåtet att köra på allmän väg, utom när du ska korsa vägen, eller köra kortast möjliga sträcka om terrängen är oframkomlig. Då är hastighetsgränsen 20 km/tim.

För fler regler se fliken snöskoterregler.

Vi hoppas vi ses i lederna i vinter!

/Styrelsen