Vi hoppas självklart att vi ska få mycket snö i våra leder i vinter.

Vi planerar för fullt vårt arbete och aktiviteter inför vintern. Våra ledansvariga har redan börjat förbereda lederna inför säsongen. Om du tänker åka skoter i vinter, tänk då på att det är krav på förarbevis. Vi kommer även i vinter att arrangera förarbevisutbildningar. Så in och anmäl dig redan nu! Formulär att fylla i finns här på vår hemsida.

Förarbevisutbildningarna är en stor anledning till att vi i klubben kan sköta och sladda våra leder. Allt arbete i klubben är ideellt. Så allt överskott vi får från våra utbildningar gör att vi kan underhålla våra 300 km skoterleder i Gävle kommun.

Närmast i planeringen för klubben är snöskoternsdag som anordnas den 29 oktober. Ni kommer kunna träffa våra representanter från klubben på BikeTown i Gävle.

Vi vill även passa på att bjuda in till klubbens Årsmöte. Tid: Onsdag, 23 november kl 18.00 Plats: Sören Thyr Industrigatan 12 GSK bjuder samtliga deltagare på smörgåstårta.

Är du intresserad av att sitta med i styrelsen eller valberedningen kontakta Thomas på 073-3371841

Kör försiktigt i vinter och var rädda om er och andra som ni möter på leden. Gävle skoterklubb vill be er om att enbart köra på leden över åkrar och skogshyggen. Att ni respekterar förbudsområden och möten med andra tex skidåkare, gående, barn eller hästar. Det är inte tillåtet att köra på allmän väg, utom när du ska korsa vägen, eller köra kortast möjliga sträcka om terrängen är oframkomlig. Då är hastighetsgränsen 20 km/tim. För fler regler se fliken snöskoterregler.

Hoppas vi ses i lederna i vinter!

/Styrelsen