Hej medlemmar!                                                                  September 2015

 

Då var det dags att börja planera inför årets skotersäsong, det har vi i styrelsen gjort. Vi har planerat våra aktiviteter i likhet med tidigare år, aktiviteter kommer på hemsidan när det är klart, vi har planerat in års-, och medlemsmöte som du hittar kallelse till här.

 

Skoterns Dag kan man väl annars säga är startskottet för säsongen och i fjol fanns vi representerade hos både Lingvalls och Dahlboms Bil. Det var en härlig helg med finväder och många besökare, vi hade lotterier, berättade om vår verksamhet, delade ut material och en hel del nya medlemmar kunde vi välkomna också. Det var en rolig och givande helg! I år är snöskoterns dag 24-25/10-15 (sista helgen i oktober) och troligen kommer vi att finnas på plats i år igen (i skrivande stund inte klart), men ni kan redan nu fundera på om ni vill hjälpa till att representera klubben (behöver inte vara hela dagar) eller kom åtminstone förbi och prata med likasinnade.

 

Telefonnummer till våra ledansvariga som förtjänstfullt arbetar med våra leder hittar ni på hemsidan, tveka inte att ta kontakt med dem om du känner för att hjälpa till och bidra till ännu bättre leder, eller om du bara vill fråga något, du kanske ser en förbättringsåtgärd som behöver rättas till, en saknad skylt, trasig bro med mera. Vi ser på flera håll att mindre arbetsgrupper i olika områden pratar ihop sig och utför arbeten. Om ni utför sådana arbeten, glöm inte att fota och berätta om det, sådant inspirerar andra och uppskattas stort av oss. Vi finns på Facebook och når många!

 

Hoppas vi ses på års-, och medlemsmötet, på våra aktiviteter och så klart utmed lederna i vinter. Besök oss gärna på vår hemsida www.gavleskoterklubb.se och på Facebook.

Härlig vinter till er alla!

 

Inbjudan till årsmöte och medlemsmöte

 

Datum och tid      torsdag den 19 november 2015 kl. 18.00

Plats                       Sören Thyr AB Industrigatan 12

Vi bjuder på fika.

Välkommen!