Info saxat från Snöfo:

Snöskoterns dag hålls varje år den sista ​helgen i oktober.​

Den 24 och 25 oktober, 2015 ​så håller landets snöskoterhandlare lördags- ​och söndagsöppet och visar årets nya ​maskiner.

 

Det finns fler skäl att förlägga Snöskoterns Dag till 24 – 25 oktober: 

Av erfarenhet vet vi i Snöfo att Alla Helgons Dag, i år 31/10, inte är någon bra dag att fira Snöskoterns Dag. Sannolikt är Alla Helgons Dag en högtid som många väljer att fira tillsammans med familjen.

Ett annat argument är att helgen efter Snöskoterns Dag arrangeras den finska snöskotermässan. Många som besöker Snöskoterns Dag åker helgen efter över till den finska mässan Moottorikelkkamessut i Rovaniemi och den möjligheten anser vi ska vara kvar.

Observera att det finns en och annan snöskoterhandlare inte har öppet på söndagen, kolla gärna i förväg med den butik Ni tänker besöka.