SKOTERSÄSONGEN 2017/2018

Så börjar det närma sig en ny skotersäsong. Vi i styrelsen vill hälsa alla nya och gamla medlemmar välkomna.

Den förra säsongen uppmanade vi alla att skicka in aktuella uppgifter bl a vad gäller adress och en aktuell e-mail adress. Mejla gärna in på nytt om ni bytt adress eller e-mail under året så att vi håller vårt register uppdaterat.  Mejla då detta till vår kassör. Mejladressen är pia.k1967@outlook.com

På förra årsmötet kom vi även fram till att vi fortsätter att skicka ut inbjudan till årsmötet samt information för betalning (se rutan nedan) via vanlig post. För att underlätta har vi nu även ändrat så att årets ledbevis följer med detta brev. Däremot så skickar vi ut extra ledbevis till de som betalar in den extra kostnaden. Mot tidigare år har vi även sänkt kostnaden för dessa till 40 kr/styck.

 

Faktura

Sätt in 225 kr för enskilt medlemskap eller 275 kr för familjemedlemskap till bg 802-3699  senast 2017-11-30. Behöver ni extra ledbevis, mer än det som ingår i medlemskapet, så kostar dessa 40 kr/styck. 

OBS Ingen separat faktura skickas ut.

Vi vill också passa på att påminna er om att ni hittar telefonnummer till våra ledansvariga på vår hemsida. Där finns också information om träffar och aktiviteter. Besök oss gärna både på hemsidan www.gavleskoterklubb.se samt på vår facebook sida.

Vi hoppas att vi ses på någon av våra träffar/aktiviteter under säsongen samt på års- medlemsmötet enligt nedan.
 

Med vänlig hälsning
Styrelsen, Gävle Skoterklubb

 

Inbjudan till års- och medlemsmöte

Tid:         Måndag den 20 november kl 18.00
Plats:     Sören Thyr Industrigatan 12

Vi bjuder på fika.

Välkomna!