Vi kan tyvärr konstatera att detta var den sämsta vintern på många år.

Klubben hann bedriva några förarbevisutbildningar i slutet av november / början december innan vi hade några månader helt utan snö.

Det kom lite snö i början av mars men tyvärr inte tillräckligt för att det skulle kunna vara möjligt att börja preparera leder. Den dåliga snötillgången ledde även till att vi fick ställa in många av våra planerade aktiviteter.

Men nu ser vi framåt och hoppas att ni alla kommer få en härlig sommar. Vi kommer under hösten börja planera nästa skotersäsong och får hoppas på att den blir bättre än denna.

Vi vill även passa på att påminna om att ni kan spara pengar samt sponsra klubben genom att försäkra er skoter hos Svedea. För att få rabatten och även ge pengar till klubben är det viktigt att ni fyller i klubbtillhörighet när ni tecknar försäkringen. Det går även att ange i efterhand. Se länk här till Svedea

Med förhoppning om mycket snö nästa säsong får ni ha det så bra i sommar!

/Styrelsen

https://www.svedea.se/snoskoterforsakring/for-klubbar