Då var planeringen för vad vi hoppas en snörik vinter igång.

Våra ledansvariga har börjat förberedelserna inför en härligt skotervinter. Det är tack vara våra ledansvariga som vi kan hålla lederna öppna för er att njuta på. Klubben behöver fler som vill arbeta med lederna och just nu framför allt i FORSBACKA. Så är du intresserad eller känner någon som är det kontakta vår ordförande.

Närmast i planeringen för klubben är snöskoternsdag som anordnas den 24 oktober. Ni kommer kunna träffa på representanter från klubben på BikeTown i Gävle.

Där efter är det klubbens årsmöte:

Tid: Onsdag, 4 november kl 18.00
Plats: Sören Thyr Industrigatan 12

Vi planerar för fler aktiviteter under säsongen och mer om de kommer senare på hemsidan samt på facebook och självklart kommer vi även i år att arrangera förarbevisutbildningar.

Kör nu försiktigt i vinter och var rädda om er och andra som ni möter på leden. Gävle skoterklubb vill att ni respekterar förbudsområden och möten med andra tex skidåkare, gående, barn eller hästar.

Det är inte tillåtet att köra på allmän väg, utom när du ska korsa vägen, eller köra kortast möjliga sträcka om terrängen är oframkomlig. Då är hastighetsgränsen 20 km/tim.

För fler regler se fliken snöskoterregler.

Vi hoppas vi ses i lederna i vinter!

/Styrelsen