Snön lyser tyvärr fortfarande med sin frånvaro, men vi hoppas att den kommer snart.

Corona gör att våra planerade aktiviteter kan komma att ställas in, beroende på folkhälsomyndighetens rekommendationer. Följ oss på hemsidan samt facebook för aktuell information om respektive aktivitet. De som för stunden är planerade är:

2020-02-06 Grillkväll i Bomhus

2020-01-30 Dagsresa till Kungsberget 

Både Corona och snöbristen ställer till problem för oss med förarbevisutbildningarna. Men vår utbildare Göran arbetar på lösning för att vi ska kunna följa FHM rekommendationer och vi andra dansar snödansen.

Skoterleder:

Vi har fått en ny sträckning av skoterleden vid Persbacka i Hille. Våra ledansvariga har varit ut och röjt för den nya sträckningen samt arbetar med att markera upp den. Den nya dragningen är i samband med passeringen av Frideborgsvägen.

Nu hoppas vi att vädermakterna ska vara med oss!

Ge oss snö!

God Jul och Gott nytt år önskar Styrelsen