Som vi nu får hoppas inte töar bort allt för mycket.

Vi hoppas att ni har det trevligt ute på lederna!

Vi har fått lite samtal från markägare om skoteråkning på olämpliga platser. Så vi vill passa på att be er följa lederna samt visa respekt för människor och djur. Åk inte skoter på åkrar (följ leden där de passerar eller går över åkrar), skogsplanteringar eller vägdiken m.m. Var noga och försiktiga vid passering av vägar, järnvägar samt sjöar. Isen är tyvärr fortfarande för tunn för att åka skoter på. Så vi avråder er från att åka på sjörarna.

Klubben har nu när snön kommit börjat genomföra förarbevisutbildningar. Utbildningen är Corona-anpassad med få deltagare vid provskrivning med mera. Vill du ta skoterkort? Anmäl dig via vår hemsida

För tillfället är det olämpligt att åka skoter på en sträcka mellan Hästbo och Rörberg. Microsoft bygger i området och mycket fordon är i rörelse. Gropar och diken grävs under byggprocessen. Vilket gör att vi avråder och ber er att undvika att åka skoter i området denna säsong. Vi i styrelsen arbetar för att vi nästa säsong ska få till en bra led i området för att knyta samman vårt skoterområde i sydöst.

Vi kanske ses längs lederna!

Med vänlig hälsning / Styrelsen